mandag den 28. maj 2012

Bloggen lever... ..

Jeg kan nu logge på min blog og facebook fra min egen computer! Dette skulle gerne resultere i et par blog-indlæg om den seneste tids begivenheder, bl.a. Tur til Xian, Kina-bryllup, Beijing-tur og danskmad-dag hos Maggie :)

Jordskælv

I dag skete det længe ventede, vi mærkede et jordskælv! 4,7 på richterskalaen og med epicenter ca.100km herfra. Det var lille nok til ingen kom til skade, og liige præcis stort nok til det kunne mærkes :) En vaskeægte win-win situation! De, der var på arbejde, blev sammen med eleverne evakueret fra skolen. Dog med undtagelse af Sofie, der var faldet i søvn hen over et skrivebord. Hun vågnede op til tomme klasselokaler - uden den fjerneste anelse om, hvad der var sket :P

Skjult viden fra Kina 1.0

Kina eller Zhongguó 中国, er et land med en historie, der strækker sig flere tusind år tilbage. Et land fyldt med mystik, et land hvis folk tilbeder deres forfædre, og tror på balance i kroppen og livet. De har opfundet ting som spaghetti, krudt og gammel lægekunst. Den almene kineser besidder desuden viden, som de hidtil har holdt for sig selv. Jeg vil, med dette blog-indlæg oplyse jer kære læsere, med noget af denne viden.

     1. Man er hvid i huden, fordi man har spist sundt og en masse frugt.
     2. Hvis man er hvid, og ikke kan blive solbrændt, kan det skyldtes ens blod.
     3. Hvis man er kvinde og drikker koldt vand, kan man ikke blive gravid.
     4. Det er dårligt for fordøjelsessystemet at drikke koldt vand.
     5. Visse lidelser/de fleste kan kurreres, hvis man drikker massere af vand og spiser frugt.
     6. Hvis en gravids kvindes drøm indebærer en drage, bliver barnet den næste store leder.
     7. Det er sundt og sove på en hård seng, og forhøjer desuden ens stofskifte.

Fortsættelse følger... ...