lørdag den 16. juni 2012

Kina-bryllup

Vi var alle sammen inviteret til Bryllup hos Eva - lærer fra begynder 6. Vi glædede os lille børn til juleaften! Alle gjorde sig fine, og så -naturligvis- mere end fantastisk ud :) Jeg vil kort opridse brylluppet: Der var rigtig mange gæster, og Vivian har fortalt at 300 er meget normalt. Bruden og gommen gav deres "ja" til hinanden, på en scene midt i festlokalet. Efter de var retmæssigt gift, holdt begge deres chefer en tale til parret. Så stod den på underholdning fra "the foreign teatchers", hvor Henrik sang "Love" og vi andre stod og klappede lidt i baggrunden. Så var der en lille underholdningsdans af 3 KungFu-Pandaer. Efter ceremonien, talerne og underholdeningen blev der endelig serveret mad :) Mens gæsterne spiste var brudeparret rundt og sige tak, og modtog små røde kuverter med penge i. "Takke-runden", var afbrudt af at bruden skulle skifte kjoler og have gen-sat sit hår 3 gange. Festlighederne varede en 2-3t og det er kutyme at gæsterne tager hjem, når de har spist og afleveret den røde kuvert.
Det var sjovt og lærerrigt og være med til et kinesisk bryllup. Dog foretrækker jeg et godt gammeldags dansk bryllup, hvor brudeparret får mad og har rent faktisk har en stol at sidde på ;)

Bonusinfo: Alting har som bekendet en betydning i Kina. Uvidende som vi er troede vi at en gave + Y250, var en god gave. Tilsyneladende betyder Y250 "Dum"! Ups, ups... ..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar